Malzemeler:
- 1 bardak pişirilmiş mercimek / Speckled Lentils : 1 cup cooked
- 2 çay kaşığı doğranmış kırmızı biber / 2 tea spoon finely chopped
- 2 yemek kaşığı taze maydanoz / parsley: 2 table spoon fresh
- 1 yemek kaşığı badem yağı / almond butter 1 table spoon
- 1-2 ince doğranmış domates / tomatoes 1-2 thinly chopped
- 2-3 adet üçü çıkarılmış tüm biber / pepper 2-3 whole peppers cored
Tarifi Türkçesi hemen sonrasında ⇓⇓⇓
Directions:
1) Mix together lentils, red chilly, parsley braggs and almonds⠀
2) Stuff red peppers with 1 Tbsp of chopped tomatoes topped with 2 Tbsp of red lentils. Make alternate layers. ⠀
3) Seal the peppers in foil and bake in a preheated oven at 175 C for 30 minutes⠀
2) Stuff red peppers with 1 Tbsp of chopped tomatoes topped with 2 Tbsp of red lentils. Make alternate layers. ⠀
3) Seal the peppers in foil and bake in a preheated oven at 175 C for 30 minutes⠀
Domates dışındaki tüm malzemeleri karıştırın. Biberlerin dibine 1 yemek kaşığı domates koyun üstüne mercimekli karışımı ekleyin ve biberin agzını kapatın. Folyo ile mühürleyin, önceden 175 derecede ısıttığınız fırında 30dk pişirin.
photo and food via: veganfoodspace
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.