2 Ocak 2015 Cuma
Haşlanmış Yumurta
Yumurtayı hafifçe sudan geçirin ve küçük bir tencere ya da bunun için özel kullandığınız bir kaynatma kabına alın. Üstünü geçecek kadar su ekleyin ve yumurtaların çatlamaması için de suya bir - iki çimdik tuz atın. 15 dk kaynatırsanız yumurtanız tamamen pişmiş olacaktır. Rafadan istiyorsanız bu süreyi azaltabilirsiniz.
Haşlanmış yumurtayı genelde kahvaltılarda tüketiriz ama çeşitli yemek ve salatalarda süsleme ve tatlandırma amaçlı da kullanılmakta. Yumurtaları çocukların sabah kahvaltılarında sorunsuz tüketmesi için onları sevimli şekillere sokabilirsiniz, buradan fikir edinebilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.