1 Ocak 2015 Perşembe

Bisküvili Kolay Pasta




Malzemeler:

  • 1 paket damla sakızlı muhallebi
  • Muhallebi için 3,5 su bardağı ve 1/2 çay bardağı (bisküvileri ıslatmak için) süt
  • Tarçın
  • Bisküvi (miktarı kullanacağınız kase ya da bardağa göre size kalmış)
Hazırlanış:

Kullanacağınız kase ya da  bardağın dibine bisküvileri orta büyüklükte kırın. 1/2 çay bardağı sütü ılıtın ve bisküvileri bu sütle ıslatın. Muhallebiyi paketteki talimata göre pişirin ve sıcakken bisküvilerin üzerine döküp ılımasını bekleyin. Sonra buzdolabında soğutun. Son olarak tarçın ile süsleyip servis edin. 

Not: Tarçın yerine fındık, fıstık da kullanabilirsiniz. Bisküvi yerine de bir gün önceden kalma kekinizi değerlendirebilirsiniz. Kekleri ufalayıp kasenizin/bardağınızın dibine yerleştirebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.