Dunyalari Yiyoruz
Dünyaları yiyoruz, siz de katılın!
Etiketler
Ana yemek
Atıştırmalıklar
Çorbalar
Dünya Mutfağı
Ekmekler
Eve Geç Geldim
İçecekler
Kahvaltı Menüsü
Kekler
Kolay
Makarnalar
Meze
Parti Menüsü
peynir tabağı
Salatalar
Tatlılar
Türk Kahvaltısı
Türk Mutfağı
13 Ocak 2015 Salı
Ekşili Karnabahar
Malzemeler:
Karnabahar
Limon suyu
Tuz
Pul biber
Zeytin yağ
Hazırlanış:
Karnabaharları haşladıktan sonra üzerine limon suyu, pul biber, tuz ve zeytin yağından ekleyip karıştırın. Yemeklerin yanında servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.