Malzemeler:
- Makarna
- Beyaz peynir
- Kuru soğan
- Maydanoz
- Nane
- Karabiber, kimyon, pul biber, tuz
- Sıvı yağ
- Biber salçası
Hazırlanış:
Makarnayı haşlayın ve süzün, Bir tencereye sıvı yağ ekleyin, küçük doğradığınız soğanları içine atıp pembeleşmesini bekleyin. Sonrasında salçayi ekleyip, eritin. Makarnayı üzerine attıktan sonra sırayla, ince doğradığınız; nane, maydanoz ve baharatları ekleyin. En son da çatalla ezdiğiniz peyniri içine atın ve karıştırın. Süzme peynir kullanırsanız peynir hafifçe eriyecek ve makarnada kremamsı bir tat oluşturacaktır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.