17 Nisan 2015 Cuma

Zeytinli Minik Ekmekler



Bu tarifi artan pizza hamurumu kullanmak için uyguladım. Siz de bu şekilde değerlendirebilir ya da direk sabah kahvaltınız için hamuru bu şekilde değerlendirebilirisiniz.

Malzemeler:


İç olarak doğranmış zeytin, patates, peynir veya nutella kullanabilirisiniz.

Hazırlanış:

Hamurunuzdan parçalar alıp oklava yardımıyla açın içine dilediğiniz malzemeyi koyup ağzını kapatın. Üstünde bıçak veya çatalla delik açıp 180 derecede üstü kızarana kadar pişirin. 

Not: Sonuç bildiğimiz ekmek oluyor onun için misafire poğaça niyetine sunulacak bir şeyden çok sabah kahvaltıda tüketeceğiniz bir ekmek olarak düşünün. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.