18 Aralık 2015 Cuma

Ispanak Kavurma





Malzemeler:

  • Ispanak
  • Kuru soğan
  • Biber salçası
  • Tuz
  • Sıvı yağ
Hazırlanış:

Ispanakları iyice yıkayın ve doğrayın. Kafalarını ayırın. Bunları Ispanak başı çorbası için kullanabilirsiniz. Ispanakları doğradıktan sonra sıcak su ile ıslatın ve sonra ıspanakları avucunuzun içine alıp suyunu sıkın. Bir tencereye sıvı yağ ekleyin ve soğanları yemeklik doğrayın. Salçayı ekleyip karıştırın. Ispanakları ve tuzu da ekleyerek yavaş yavaş kısık ateşte kavurun. İstediğiniz kıvama gelene kadar kavurmaya devam edin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.