14 Şubat 2014 Cuma

Mantarlı Ispanak




Malzemeler:
  • 2 avuç ıspanak (doğranmış)
  • 1/2 Kırmızı biber
  • 1/2 Yeşil biber
  • 10 adet Mantar
  • Sıvı yağ
  • Tuz, biber
Hazırlanış:

Bir miktar sıvı yağda soğanları kavurun, ardından mantarları atın ve sotelemeye başlayın. Doğradığınız biberleri de ekleyip sotelemeye devam edin. Mantarlar suyunu çekince ıspanakları içine ekleyin ve kavurmaya başlayın. Baharatları ekleyin ve karıştırın. Ispanaklar yumuşayınca ocaktan alın ve servis edin.

Not: Bu tarif 1-2 kişiliktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.