Malzemeler:
- 2 adet büyük elma
- Yarım limonun suyu
- 2 kupa su
- 3 diş karanfil
- 1.25 cm zencefilin rendesi
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1/4 çay kaşığı tarçın
- 3 yemek kaşığı yoğurt
Hazırlanış:
Elma, limon suyu, su, karanfil, şeker, zencefil ve tarçını bir tavaya alın. Orta ısıda 10-15dk elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alırken karanfilleri çıkarın. Karışımı bir başka kaba alın ve blender'dan geçirin, ardından yoğurdu ekleyin ve tekrar belender'dan geçirin. Buz dolabında 2-4 saat beklettikten sonra tarçın ile süsleyip servis edin.
via:dinnersanddreams
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.